Hulpvragen

Individuele training

 Er komt veel op kinderen af: ze maken hun eerste vriendjes, ze leren veel nieuwe vaardigheden en ze gaan voor het eerst naar school. Als ouder denk je misschien dat alles wel vanzelf op zijn pootjes terechtkomt, maar een extra duwtje in de rug is ook aantrekkelijk.


Pubertraining

 

Elke ouder krijgt er op enig moment mee te maken: een puberende zoon of dochter. Als ouder denk je misschien dat alles wel vanzelf op zijn pootjes terechtkomt, maar een extra duwtje in de rug is ook aantrekkelijk.


Kanjertraining

Elk kind heeft een natuurlijk verlangen om het goed te doen. Als volwassenen daarvoor de ruimte scheppen en aansluiting zoeken bij het kind, zie je altijd positieve resultaten en blije gezichten.


Pittige groep training

Bijna elke leraar krijgt er in zijn of haar carrière mee te maken: de klas waar geen greep op te krijgen is. Tot voor kort praatte je er liever niet over en probeerde je zelf op zoek te gaan naar oplossingen, vaak met veel frustratie tot gevolg. Toegeven dat je er moeite mee hebt ,valt ook niet mee, je bent immers professional. 


Teamtraining

Een veilige en sociale omgeving is één van de belangrijkste voorwaarden voor de leerlingen en de teamleden om goed te kunnen functioneren.